homeheader1

PŠ ZRC SAZU zagotavlja najbolj kakovostni podiplomski študijski program 2. in 3. stopnje na podlagi raziskovalnega in izobraževalnega procesa v intenzivnem raziskovalno-razvojnem ter inovativnem okolju. Znanje nastaja v ustvarjalnem dialogu med raziskovalkami in raziskovalci, visokošolskimi učiteljicami in učitelji ter študentkami in študenti. Prenaša se na mlajše generacije, v širše kulturno, družbeno in gospodarsko okolje.

Zagovor doktorata

V sredo, 15. julija 2020, ob 11. uri, bo Magdalena Germek javno zagovarjala svojo doktorsko disertacijo z naslovom: Dialektika formalizacije v projektu druge kritike Alaina Badiouja.

Preberi več
Vabilo na prvi informativni dan za vpis na doktorski študij v 2020/2021

Vabimo vas na prvi informativni dan za vpis na doktorski študij 3. stopnje Primerjalni študij idej in kultur v študijskem letu 2020/2021. Prvi...

Preberi več
Gostujoče predavanje dr. Ane Ljubojević na kulturni zgodovini

Vabljeni na gostujoče predavanje, ki ga bo imela dr. Ana Ljubojević na modulu Kulturna zgodovina.

Preberi več

NOVICE IN DOGODKI

TRANSFER – Integrirani modeli upravljanja arheoloških parkov

Projekt TRANSFER sofinancira evropski nadnacionalni program ADRION, ki spodbuja sodelovanje med osmimi državami: Albanijo, Bosno in Hercegovino, Hrvaško, Grčijo, Italijo, Črno goro, Srbijo in Slovenijo. Cilj programa je v partnerskih državah podpreti inovativno upravljanje naravnih, kulturnih in človeških virov ter hkrati okrepiti gospodarske, družbene in ozemeljske povezave na jadranskem in jonskem območju.

27. 05. 2020

RAZPIS ZA VPIS 2020/2021

Podiplomska šola ZRC SAZU objavlja razpis za vpis na doktorski študij 3. stopnje Primerjalni študij idej in kultur v študijskem letu 2020/2021.

6. 04. 2020
homeheader2